Σελίδες

FACEBOOK PAGE.....

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

Ένα παραμύθι για αρχή.....


Μια φορά κ ένα καιρό ήταν ένα ζευγάρι, πολύ αγαπημένο, που όμως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά . Η Γυναίκα το ήθελε πολύ γιατί πίστευε ότι αυτό θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους και ο Άνδρας θα έκανε τα πάντα για να γίνει ευτυχισμένη!
Μετά από πολλές προσπάθειες?..τι ευτυχία ??..η Γυναίκα μένει έγκυος και ευτυχισμένη που την ευλόγησε ο Θεός, προσευχήθηκε και τον ευχαρίστησε μέσα απ?την καρδιά της και για λογαριασμό του Άνδρα της!
Μετά από κάποιους μήνες φέρνει στον κόσμο δύο τρισχαριτωμένα ΔΙΔΥΜΑ μωράκια που ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι.
Τα μωράκια ΕΜΟΙΑΖΑΝ σα δύο σταγόνες νερό και ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον να τα ξεχωρίσει.
ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ μετά τη γέννηση τους, αρρωσταίνουν βαριά!
Ο καιρός περνούσε και δεν γινόντουσαν καλά.
Ο Άνδρας και η Γυναίκα μαράζωναν απ?τον πόνο τους και προσεύχονταν στον Θεό να τους βοηθήσει?.να σώσει τα παιδάκια τους!
Κάποια μέρα ο Θεός εμφανίστηκε σε αυτούς και τους είπε πως θα τους βοηθήσει?αλλά πρέπει να κάνουν και αυτοί μια θυσία?..
Μπορεί να γιατρέψει μόνο το ένα παιδάκι??.το οποίο όμως μετά ,θα ζήσει ΑΙΩΝΙΑ???..το άλλο παιδάκι όμως θα έπρεπε να το πάρει μαζί του στους ουρανούς.
Εκείνοι έπρεπε να διαλέξουν ποιο θα ζήσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και ποιο θα «ΣΒΗΣΕΙ»!
Το ζευγάρι τα έχασε, δεν ήξερε τι να κάνει. Αφού όμως δεν υπήρχε άλλη λύση, αποφάσισαν να το κάνουν?..να σώσουν τουλάχιστον το ένα τους παιδάκι κ να του χαρίσουν ζωή αιώνια!
Αφού βασανίστηκαν πάρα πολύ???????..είπαν στον Θεό πως θα κρατήσουν το ΚΟΡΙΤΣΙ και ότι Εκείνος μπορεί να πάρει το ΑΓΟΡΙ.
Έτσι? το ΚΟΡΙΤΣΙ θα ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Έτσι?.το ΑΓΟΡΙ?.ΠΕΘΑΝΕ!
?..Μένει μόνο να μάθουμε τα ονόματα των δύο παιδιών???..
ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ???
Και ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ??
Από τότε ο Έρωτας μπορεί να φεύγει?.η Αγάπη όμως ζει για πάντα