Σελίδες

FACEBOOK PAGE.....

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2010

Καλό φθινόπωρο!!!!!!


Αγαπημένοι μου bloggers,

Δεν σταμάτησα να δημιουργώ, απλά σταμάτησα να αναρτίζω. Ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος..... σχολεία , φροντιστήρια, αθλητισμός κλπ,κλπ. Παράλληλα μου προτάθηκε να πάρω μέρος σε μια έκθεση που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το Art Is Hard και έχω πέσει με τα μούτρα να ετοιμάσω υλικό.....Τους άρεσε το concept της οικογενειακής τέχνης ( μαμάδες που φτιάχνουν πραματούδια απ΄το να βλέπουν πρωινάδικα....)και έτσι μαζί με τη φίλη μου την Αθηνά που θα φιλοξενήσω στο family art θα εκθέσουμε δημιουργίες.
Εγώ εστίασα στο scrapbooking που είναι κάτι αρκετά άγνωστο στα μέρη μας ,ενώ η Αθηνά φιάχνει υπέροχες χειροποίητες κούκλες!!!Οπότε καταλαβαίνετε το άγχος μου να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.....Θα αναρτίσω τα αλμπουμάκια μου όταν θα τα ολοκληρώσω και θα χαρώ να σας δω εκεί.!!!

6 σχόλια:

Rena είπε...

καλή επιτυχία στην έκθεση,βγάλε μερικές φωτογραφίες να τη δούμε κι εμείς που είμαστε μακριά!
Καλό φθινόπωρο!

Unknown είπε...

Καλή επιτυχία μεσα απο την καρδιά μου !!! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι αφού κάνεις κάτι που αγαπάς κι ό,τι κάνουμε με αγάπη πάντα είναι εξαιρετικό!!
Σε φιλώ

Family Art είπε...

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου Ρένα που πάντα περνάς από το μπλογκάκι μου και μου δίνεις τοοοοοση χαρά!!!!!



¨Οτι πιο γλυκό μου είπαν σήμερα....!!!!!!Μου έδωσες πολύ δύναμη....Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!!!!!

EFI είπε...

Καλό φθινόπωρο και με το καλό η έκθεση! Εύχομαι να τους εντυπωσιάσεις όλους με την παρουσίαση σου και μετά από όλη την κούραση για τις ετοιμασίες και το άγχος για την τελειότητα, να βγεις χαρούμενη και ανακουφισμένη! Καλή επιτυχία!!!!!!

Maria είπε...

KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Family Art είπε...

Ευχαριστώ Efi μου!!!! Πραγματικά το θεωρώ δώρο που δεν περίμενα και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου....Παράλληλα δεν θέλω να αφήσω τις οικογενειακές μου υποχρεώσεις πίσω....Σημασία έχει να προσπαθήσω με όλες τις συνθήκες που επικρατούν και στο τέλος να φανεί τι θα αποκομίσω από όλη αυτή την εμπειρία...Να είσαι καλά για τις ευχές !!!!Είναι ότι χρειαζομαι.....

Σε ευχαριστώ Μαρία και γαι σένα τα καλύτερα!!!!!