Σελίδες

FACEBOOK PAGE.....

Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

Τα πιο όμορφα πράγματα είναι απλά.....

Σελιδούλα για φωτογραφία......

Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

Ζωγραφιά για το παιδικό δωμάτιο





Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο και μάλιστα με τόσο ευτελή υλικά.....Παλιές, σχεδόν ξεραμένες τέμπερες (να μην πάνε και χαμένες) και ευτυχώς που συμπλήρωσα με σφραγίδες της djeco.Εμπνεύστηκα από διάφορα blogs και ειδικά της Ξένιας που μου έδειξε κάτι που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει.....το art journaling (να είναι καλά).Πιστεύω αν το βάλω σε πλαίσιο να δείχνει καλύτερο....

Τρίτη, Ιουλίου 13, 2010

Για τη Μυρτώ...:)

Για τη Μυρτώ...:)





Album για τη Μυρτώ






Ακόμα μια προσπάθεια για scrapbooking....Μου αρέσει τόσο πολύ ,αλλά τα υλικά μου είναι περιορισμένα και επειδή ότι έχω προσπαθώ να το αξιοποιήσω ,καμιά φορά ,κάποιες σελίδες είναι σαν τσίρκο....:D. Η αλήθεια είναι ο΄τι βάζω πολύ θετική ενέργεια και πολύ χαρά...(ελπίζω αυτό να φαίνεται).Τα στρόγγυλα χαρτιά είναι από εκτύπωση, τα άλλα στοιχεία από scrap( ότι βρω) και οι σφραγίδες και τα αυτοκόλλητα είναι από την djeco που είναι η μόνη που βρίσκω στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου.

Κυριακή, Ιουλίου 11, 2010

Λίγο από όλα....



Και αφού για δεύτερο σ/κ μου φέρανε σακούλες με ζαρζαβατικά έπρεπε να ανακατασκευάσω ότι είχε ξεμείνει.Οπότε καταλαβαίνετε ότι οι προηγούμενες ντομάτες έγιναν σάλτσα,τα κολοκυθάκια καθαρίστηκαν και μπήκαν στην κατάψυξη ενώ η γέμιση έγινε κολοκυθοκεφτέδες .Οι μελιτζάνες έτοιμες για μελιτζανοσαλάτα και οι πιπεριές ψιλικομμένες στον φούρνο και μετά στην κατάψυξη έτοιμες για μπουγιουρντί....(το αγαπημένο μου).Και φυσικά όταν κάνεις πολλά πράγματα μαζί ,άλλα έχουν επιτυχία και άλλα αποτυχία.Σημασία έχει να τρώγονται όπως μου είπαν και τα παιδιά μου για να μου σταθούνε στις δύσκολες ώρες της κουζίνας...(να είναι καλά).Και εκτός από τα της κουζίνας ,καθάρισα το σπιτάκι μου και ήμουν έτοιμη για μια δημιουργία.Τρωγότανε τα χέρια μου τόσες μέρες και όλο έψαχνα χρόνο αλλά που.....Βέβαια θέλω κι άλλο, αλλά αφού τα κατάφερα και μετά από αυτά νιώθω ευγνωμοσύνη.!Είχα να μαζέψω και τα πράγματα για τον μεγάλο μου γιο που ΄εφυγε σήμερα κατασκήνωση ....(το γλυκό μου παιδάκι)! Και όλα αυτά για να αναρτήσω το παραπάνω πιάτο....

Σάββατο, Ιουλίου 10, 2010

Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2010

Σύντομη και παράξενη ιστορία Χόρχε Λουίς Μπόρχες


Κάποτε ,ένας άνθρωπος βρέθηκε σε μια ξένη πολιτεία και τα βήματά του τον έφεραν να περιπλανιέται στο νεκροταφείο της. Γρήγορα σταμάτησε να προσέχει τα ονόματα πάνω στους τάφους(που έτσι κι αλλιώς δεν του έλεγαν τίποτα) και συγκεντρώθηκε στις χρονολογίες. Διάβασε λοιπόν στον πρώτο τάφο:1836-1841. Προχώρησε στον δεύτερο: 1840-1849. Στον τρίτο: 1850-1855. Γύρισε όλο το νεκροταφείο, διαπιστώνοντας με όλο και πιο μεγάλη φρίκη και έκπληξη πως δεν υπήρχε ούτε ένας που να είχε πεθάνει πάνω από 15-16 ετών. Έτρεξε στον γέρο- φύλακα του νεκροταφείου και τον ρώτησε: <<Μα τί συμβαίνει στον τόπο σας; Όλοι πεθαίνουν παιδιά;>>.

Ο γέρος κούνησε το κεφάλι με κατανόηση:
<<Ξέρετε,εδώ δεν γράφουμε πάνω στους τάφους τις χρονολογίες γέννησης και θανάτου, αλλά τον χρόνο που διαρκεί μια φιλία...>> Orson Welles,Mr. Arcadin (1956)