Σελίδες

FACEBOOK PAGE.....

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2010

Προσευχή


Όταν την ώρα, που στέκεις σε προσευχή, νιώσεις χαρά μεγαλύτερη από κάθε άλλη χαρά, τότε βρήκες αληθινά την προσευχή.

Μάσκες

Με τεχνική χαρτοπετσέτας αφού την βάψανε από κάτω τα παιδιά.....
Του μπαμπά και της μαμάς......
Με ποτ πουρί και βοτσαλάκια βαμμένα χρυσά........
Με χρώματα των παιδιών και πούλιες......
Χαρτοπετσέτα και κάτι σαν χρυσόσκονη και χώμα.....Η αλήθεια είναι οτι τις κάναμε πέρσι όλη η οικογένεια.Είναι πλαστικές μάσκες από το γνωστό παιχνιδοκατάστημα και υλικά από το ''οτι υπαρχει σπίτι''.Πάντως περάσαμε πολύ καλά!!!!!

Μάσκες

Τα παιδιά βάφανε τις μάσκες και μετά από πάνω έπαιζα με τα χρώματα.....
Κολλήσαμε τριμμένο κερί.....
Με τεχνική χαρτοπετσέτας.....
Το ίδιο με την πρώτη και κολλημένες φιγούρες......
Το σχέδιο του μπαμπά και τα παιδιά βάλανε χρυσόσκονη....

Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2010







ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ SCRAPBOOKING





Η βάφτιση της Μαρίας.Τα χαρτιά , τα αυτοκόλλητα και οι σφραγίδες είναι της DJECO. Ολα τα υπόλοιπα είναι υλικά ανακύκλωσης.Τις φωτογραφίες τις εκτύπωσα εγώ σε αντικέ φόντο .

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

Finger puppets




Τα πήραμε από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μας , τα κατασκευάσαμε και παίξαμε μετά.Λίγο η μικρή τα ξεκολλούσε, αλλά με υπομονή και χωρίς αυτήν ....τα καταφέραμε!!!!!Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν και ειδικά ο Κωστής !!!!!Δεν είναι υπέροχα?

Handmade by Aggela and Family Art

Το προσκλητήριο είναι έμπνευση της μαμάς με πινελιές και εκτύπωση της νουνάς!!!!!
Απλή και όμορφη η κολυμπήθρα όπως θέλαμε γενικά τη βάφτιση...Τα λουλούδια είναι αληθινά!!!!
Μπομπονιέρες από τη μαμά και τα αδερφάκια.Είναι πουγκάκια που σε κάποια βάλαμε και τούλι ροζ και κουφετάκια σμαρτις.Βρίσκονται στη καλαθούνα της μικρής που ντύσαμε με τούλι ,τσόχινα λουλούδια και ένα φιόγκο !!!!
Αγοράσαμε κορδόνι ροζ, κορδέλα,κρινάκια ,ροδοπέταλα,υφάσματα σε ροζ(βλέπε φιόγκο επάνω) και σε πράσινο,ένα άσπρο κουτί , το καλαθάκι και 2 τεράστια λουλούδια...ένα μπουκάλι και σαπούνι για μωρά...το κουτί η νουνά μας η Αγγέλα το έντυσε με άσπρο ύφασμα και έβαλε γύρω γύρω την κορδέλα...Όλα τα έφτιαξε μόνη της και την λαμπάδα.Και να το αποτέλεσμα.......
Η βάφτιση ήταν όπως την θέλαμε....Να είναι φτιαγμένα όλα από τα χέρια μας με απλότητα και αγάπη για τη μικρή μου Μαρία.Σημασία για εμάς είχε το μυστήριο και έπειτα η συνδημιουργία. Δόξα τω Θεώ, όλα έγιναν όπως έπρεπε!!!!!!


Υ.Γ Τα ρούχα της ήταν όλα στα λευκά!

Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2010

DECOUPAGE ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!


Κουτί από λουκούμια με κρακελέ !!!





Γυάλινο βάζο βαμμένο εσωτερικά με κόκκινο χρώμα για γυαλί και από έξω με ακρυλικά χρώματα και decoupage....


Κουτί από σοκολατάκια (τα γνωστά, που μας κακομαθαίνουν) με ακρυλικά χρώματα....

Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010

Κατάκριση


Η πνευματική μας πρόοδος εξαρτάται από μας. Το ίδιο και η σωτηρία μας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να μας σώσει. Ποτέ να μην κατακρίνουμε. Όταν βλέπουμε κάποιον να πέφτει στην αμαρτία, να κλαίμε και να παρακαλούμε το Θεό να τον συγχωρέσει. Όταν κρίνουμε τα σφάλματα των άλλων, τότε η ψυχική μας όραση δεν έχει καθαρίσει. Εκείνος που βοηθεί τον πλησίον του, λαμβάνει βοήθεια από το Θεό. Εκείνος που κατηγορεί τον συνάνθρωπο του με φθόνο και κακία, έχει κατήγορο του το Θεό. Κανένα να μην κατακρίνουμε. Όλους να τους θεωρούμε αγίους και μόνο τον εαυτό μας αμαρτωλό. Η κατάκριση δεν γίνεται μόνο με το λόγο, αλλά και με το νου, και με την εσωτερική διάθεση της καρδιάς. Η εσωτερική διάθεση δίνει τον τόνο σ’ αυτό που σκεπτόμαστε ή εκφράζουμε. Οπωσδήποτε είναι συμφερότερο να είμαστε συγκρατημένοι στις κρίσεις μας, για να μην πέσουμε στην κατάκριση. Με άλλα λόγια, ν’αποφεύγουμε να πλησιάσουμε τη φωτιά, γιατί ή θα καούμε, ή θα καπνισθούμε. Το καλύτερο απ’ όλα είναι να συνηθίσουμε στην κατάκριση του εαυτού μας, και να πάψουμε ν’ ασχολούμεθα με τους άλλους.
(ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ)

Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2010

Μετατροπή

¨Ηταν ένα λευκό ,καλοσχηματισμένο ,μινιμαλιστικό βάζο και το έκανα ένα αφρικάνικο ,δήθεν ξύλινο,ζωγραφιστό βάζο (πάλι βάζο έμεινε ευτυχώς)....και φυσικά στην κουζίνα με όλη τη φαμίλια.....και φυσικά σε λιγότερο από μισή ώρα....Και ιδού το έργο......Η αλήθεια είναι ότι τώρα ταιριάζει με το χώρο μου γιατί δεν υπάρχει τίποτα σε άσπρο!

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2010

Ταινίες από παλιά......

Μάζεψα όλα τα εξώφυλλα από παλιές ελληνικές ταινίες που χαρίζαν περιοδικά και πάνω σε βάση από τούρτα έκανα μια σύνθεση με πούλιες και δανδέλα(που μου θυμίζει την ασπρόμαυρη τηλεόραση της γιαγιάς με το σεμεδάκι να κρέμεται). Όσο για το αποτέλεσμα το αφήνω στην κρίση σας......Εγώ χάρηκα που δεν αναγκάστηκα να πετάξω τόσο όμορφα εξώφυλλα ,αφού τα cd τα έβαλα σε βαλιτσάκι για να μην πιάνουν χώρο.¨Ολα είναι χρήσιμα.......

Βραβείο......


Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Ξένια!!!!!!Με τη σειρά μου κι εγώ να το χαρίσω σε 12 μπλογκ:

Στα γρήγορα...


Για εφηβικό δωμάτιο....σε νέο που του αρέσουν τα ιαπωνέζικα κόμικς.....
Η πιατέλα που μας έφεραν τα κουραμπιεδάκια από γυάλινη έγινε πράσινη..........

Τεχνική χαρτοπετσέτας σε μπουκάλι........Αυτά εν ολίγοις.....Λίγο από όλα έχει ο μπαξές....'οτι μου έρχεται κάνω στα γρήγορα....¨αλλωστε αυτό είναι οικογενειακή τέχνη για αυτό και οι φωτογραφίες είναι όλες στην κουζίνα χιχιχιχιχιχιχιχι

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2010

Ο καθρέφτης.....






Τον πετούσαν και τον μάζεψα.....Κόλησα επάνω όλες τις αναμνήσεις μου από την Αλλόνησο.....Το νησί έχει τις πιο όμορφες πέτρες και έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τα πετρώματα.Τα κοχύλια είναι αγορασμένα και τα τύπου σφουγγάρια χαρισμένα!!!!Μια σακούλα πέτρες έφερα από το νησί....ευτυχώς έπιασαν τόπο!